«Κίτρινο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

«Κίτρινο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Άρης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 40’ να γράφει το τελικό σκορ του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η φάση που έκρινε το ματς καταγράφηκε στο 38’, όταν ο Μπερτόγλιο μπήκε μέσα στην περιοχή, φάνηκε στο τελευταίο ριπλέι να «τσιμπάει» πρώτος την μπάλα και ο Πασχαλάκης στη συνέχεια τον ανέτρεψε. Η συγκεκριμένη παράβαση αμφισβητήθηκε έντονα από τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα με τον ιδανικότερο τρόπο αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά την 5η του ήττα που γνώρισε στο Champions League από την Πόρτο (0-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 6-0 την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και με την 9η νίκη τους σε 10 ματς που έχουν δώσει παραμένουν στην κορυφή της Super League.

Στη Ριζούπολη και μόλις τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-3 του Απόλλωνα, ενώ σε ανοδική πορεία δείχνει να βρίσκεται ο Παναιτωλικός, καθώς μία εβδομάδα μετά την πρώτη φετινή του νίκη επί της ΑΕΛ (2-1), η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να φύγει αήττητη από το «Πανθεσσαλικό» (0-0 με τον Βόλο).

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή