Εισαγγελική παρέμβαση για τα καταγγελλόμενα στο Αρης – ΠΑΟΚ

Εισαγγελική παρέμβαση για τα καταγγελλόμενα στο Αρης – ΠΑΟΚ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βούρκο κόλλησε η μπάλα του ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ, μετά ένα μπαράζ καταγγελιών που ξεκίνησε με τον χαρακτηρισμό «ύποπτης και πιθανότατα στημένης» της διαιτησίας του Ολλανδού Ναϊχάους από πλευράς φιλοξενουμένων, συνεχίστηκε με κατηγορίες του Ολυμπιακού περί απόπειρας δωροδοκίας παικτών του Αρη και έκλεισε με νέες καταγγελίες από πλευράς ΠΑΟΚ περί πριμοδότησης των ποδοσφαιριστών του Αρη με χρήματα που στάλθηκαν από τον Πειραιά. Κι όλα αυτά με εκφράσεις και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου, με πρωταγωνιστές τους Κώστα Καραπαπά και Μάκη Γκαγκάτση, αντιπροέδρων των δύο ΠΑΕ.

Η πρώτη αντίδραση από την πολιτεία ήλθε με την παραγγελία επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας, όπως και αν η καταγγελία αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Αρη. Θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κ. Καραπαπάς, ο τερματοφύλακας Μ. Σιαμπάνης και ο ποδοσφαιστής Γ. Δεληζήσης. Η προκαταρκτική εξέταση θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ενήμερη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες των τελευταίων ωρών, ξέρει πώς να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές της και το πράττει από την πρώτη στιγμή. Τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί», τόνισε η διοίκηση του Αρη, για να απαντήσει ο ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητεί από τον εισαγγελέα να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ. Μαρινάκη, Καρυπίδη, Καραπαπά, Σουλούκου, Σιαμπάνη, Δεληζήση. Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή