Επιβεβλημένη νίκη απέναντι στη Χίμκι

Επιβεβλημένη νίκη απέναντι στη Χίμκι

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, που προσγείωσαν τον Ολυμπιακό αγωνιστικά και βαθμολογικά, οι «ερυθρόλευκοι» (11οι με 7-8) θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο το 2020, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και συνάμα του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας. Απέναντι στην πρώην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τη Χίμκι (19.00), οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι για την όγδοη νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στον αντικειμενικό τους στόχο, που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ. 

«Η Χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο. Παρ’ όλα αυτά είναι στο τέλος της βαθμολογίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για να κερδίσουμε», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που έκανε λόγο για διαφορετική προσέγγιση των παιχνιδιών και ευελπιστεί πως σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, η ομάδα του θα δείξει το καλό της πρόσωπο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της μοσχοβίτικης ομάδας (τελευταία στη βαθμολογία), Ρίμας Κουρτινάιτις χαρακτήρισε την ελληνική ομάδα, «διαφορετικού επιπέδου» με διακυμάνσεις στην απόδοσή της.

Απών θα είναι και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου, που αναμένεται να επιστρέψει στα τελη Ιανουαρίου, αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης ύστερα από απουσία με Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε. 

Αύριο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα, με τον ιδιαίτερα «καυτό» Νεμάνια Νέντοβιτς που μέτρησε κόντρα σε Μακάμπι και Ηρακλή 56 πόντους με 9/13 διποντα και 11/18 τρίποντα, να είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε. Οι Σέρβοι με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Βαλένθια, έχουν συνεχόμενες ήττες, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Στον πάγκο τους επέστρεψε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αντικαθιστώντας τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός που ήταν στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2013 έως το 2017 δεν έκανε καλό ντεμπούτο, αφού στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ιγκοκέα, γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 85-65.   

• Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της Ευρωλίγκας αγωνίζονται: Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μ., Αλμπα Β.- Ζαλγκίρις, Μακάμπι – Ζενίτ, Μπασκόνια – Βαλένθια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή