Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να φοράει ο διεθνής στόπερ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μόνο που δεν θα είναι της Άρσεναλ αλλά του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023».

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος-1

Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια καριέρας στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια μετακόμισε στο Μιλάνο, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι». Ακολούθησε η Γερμανία και η Βέρντερ Βρέμης και κατόπιν η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τον Ιούλιο του 2018 έγινε κάτοικος Λονδίνου και την πρώτη του χρονιά έφτασε με την Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Europa League.

Ο Παπασταθόπουλος έχει φτάσει τις 90 συμμετοχές με την εθνική, ενώ αποτέλεσε μέλος της αποστολής για το Euro2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή