Αθώοι οι 28 κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας

Αθώοι οι 28 κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και οι 28 παράγοντες του ποδοσφαίρου που δικάστηκαν για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων το 2012 και το 2013. Eπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για τις δύο κατηγορίες που είχαν αποδοθεί στους κατηγορουμένους και αφορούσαν την πλημμεληματικού βαθμού σύσταση συμμορίας και το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος Β΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Αριστέα Τσαμαδιά, γράφοντας τον επίλογο της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία ξεκίνησε το 2012 με τις καταγγελίες του πρώην μέλους της ΚΕΔ Χρήστου Σάββα, αθώοι είναι οι: Β. Μαρινάκης, Γ. Σαρρής, Θ. Κουρίδης, Α. Σταθόπουλος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Προύντζος, Γ. Δούρος, Θ. Μπριάκος, Γ. Αρβανιτίδης, Γ. Λαναρής,  Ρικάρντο Σα Πίντο, Γ. Σπανός, Γ. Αγγελόπουλος, Γ. Κομπότης. Επίσης αθώοι κρίθηκαν οι πρώην διαιτητές: Κ. Ιωαννίδης, Γ. Κάμπαξης, Α. Αμπάρκιολης, Α. Δημητρόπουλος, Θ. Γιάχος και Η. Σπάθας, καθώς και οι πρώην ποδοσφαιριστές: Κ. Μπάρμπας, Δ. Αμαραντίδης, Η. Ιωάννου, Α. Καλογέρης, Δ. Μάνος, Χ. Παυλίδης, Γ. Σκαθαρούδης, Π. Μορένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή