«Συναγερμός» στη Μελβούρνη με κρούσμα σε ξενοδοχείο

«Συναγερμός» στη Μελβούρνη με κρούσμα σε ξενοδοχείο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα θετικό κρούσμα σε εργαζόμενο ξενοδοχείου καραντίνας της Μελβούρνης, όπου έμεναν τενίστες, έγινε αιτία για να αποφασίσουν οι Αυστραλοί διοργανωτές να μη διεξαχθεί σήμερα καμία από τις 62 αναμετρήσεις των ΑΤΡ και Grampians Trophy. Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων. Οι τενίστες όταν έφτασαν στην Αυστραλία έμειναν σε ξενοδοχείο καραντίνας. Χθες, ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει… συναγερμός και να ενημερωθούν όλοι όσοι έμεναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο (500-600 τενίστες), ώστε να είναι σε απομόνωση και να υποβληθούν σε τεστ. Ετσι, σήμερα δεν θα διεξαχθεί κανένα παιχνίδι. Η εθνική ομάδα των ανδρών δεν θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για το Κύπελλο της ΑΤΡ και η Μαρία Σάκκαρη δεν θα κάνει πρεμιέρα στο Grampians Trophy.  

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να αποτελέσει ένα επιπλέον πρόβλημα στους διοργανωτές. Με δεδομένο ότι την προσεχή Δευτέρα ξεκινά το Οπεν της Αυστραλίας, θα πρέπει μέσα σε τρεις ημέρες να πραγματοποιηθούν όλες οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας με την Ισπανία, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΑΤΡ. Εάν τελικά δεν υπάρξουν άλλα θετικά περιστατικά και διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, ο Ράφα Ναδάλ δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα προλάβει να παίξει και στο Αυστραλιανό Οπεν.    

Στα χθεσινά παιχνίδια για το Κύπελλο της ΑΤΡ, η εθνική ανδρών ηττήθη στο τάι μπρέικ του διπλού από την αντίστοιχη της Αυστραλίας. Οι Τσιτσιπάς – Περβολαράκης βρέθηκαν απέναντι από τους Πιρς και Σαβίλ και έχασαν με 1-2 (4-6, 6-3, 5-10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή