«Αλμα» από τη Λαμία, «βυθίζεται» η ΑΕΛ

«Αλμα» από τη Λαμία, «βυθίζεται» η ΑΕΛ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαλανόλευκη και όχι βυσσινί σημαία υψώθηκε στο «Αλκαζάρ», στο πολύ κρίσιμο (εξ αναβολής από την 8η αγωνιστική) παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονταν στην ουρά της Σούπερ Λιγκ 1. Το γκολ του Αραμπούλι στο 41΄ χάρισε στη Λαμία τη νίκη με 1-0, κράτησε τη Λάρισα χωρίς νίκη στην έδρα της και την υποχρεώνει να κάνει μεγάλες υπερβάσεις για να ελπίζει σε ανατροπή του σκηνικού στα πλέι άουτ. Η ΑΕΛ βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τη Λαμία και 7 από τον Παναιτωλικό, τον οποίο οφείλει να νικήσει την Κυριακή στο «Αλκαζάρ» για να ελπίζει στην αποφυγή της τελευταίας θέσης. Το ματς είχε χαρακτήρα τελικού, με δύναμη, ένταση και άγχος. Η Λαμία είχε τον έλεγχο και διαχειρίστηκε ψύχραιμα το προβάδισμα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από το ρίσκο που πήραν υποχρεωτικά οι γηπεδούχοι στο β΄ ημίχρονο. 

ΛΑΡΙΣΑ: Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46΄ Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89΄ Σπαρβ), Στίφλερ (63΄ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76΄ Πινακάς).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69΄ Γκαζαριάν), Καραμάνος (89΄ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89΄ Τζέιμς), Αραμπούλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή