Αστέρας για Ευρώπη

Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και κάνει όνειρα για ευρωπαϊκό εισιτήριο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Αστέρας συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε και τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με 2-1 και παράλληλα ισοφάρισε το ιστορικό του ρεκόρ εννέα σερί αήττητων αγώνων.

Ετσι «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και στους 41 βαθμούς, ενώ έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο 37’, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα, όταν από σέντρα του Λουίς Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Σίτο ήρθε με φόρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ζίβκοβιτς κάνοντας το 1-0.

Στο 54’ από βαθιά μπαλιά της άμυνας, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Φερνάντεθ πέρασε στο σπριντ τον Μιχαηλίδη και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 84ο λεπτό με σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο ως το φινάλε.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Τιλίκα – Καγκάβα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνο, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (67’ Λέο Τιλίκα), Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Σίτο (83’ Καπίγια, 90’+3′ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγκάρας, Ελ Καντουρί (63’ Καγκάβα), Μουργκ (46’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (83’ Σφιντέρσκι), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή