Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου ο ΠΑΟ

Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου ο ΠΑΟ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ξεκινά την τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» (27η αγωνιστική), με τις ελληνικές ομάδες να έχουν απομείνει μόνο με μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ. 

Ο Παναθηναϊκός (9-15) απόψε (21.00), στο εντός έδρας παιχνίδι με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα (18-8), θα στερηθεί δύο σημαντικούς παίκτες του, αλλά θα έχει στη σύνθεσή του μια πολυαναμενόμενη παρουσία. 

Ο –εδώ και καιρό– τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Γιάννης Παπαπέτρου που εναντίον του Αρη υπέστη διάστρεμμα δεν θα δώσουν το «παρών», αλλά το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια αντισταθμίζει ώς ένα βαθμό τις συγκεκριμένες απουσίες και γεμίζει προσδοκίες τόσο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας όσο και τους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Θα δούμε πόσο θα βοηθήσει επιθετικά ο Χεζόνια», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός, «θα φέρει ξεχωριστά πράγματα στο παιχνίδι μας», συνέτεινε ο Σέλβιν Μακ, που ήταν συμπαίκτης με τον Κροάτη και στους Ορλάντο Μάτζικ.    

Μια μικρή πιθανότητα συμμετοχής υπάρχει για τον Παπαπέτρου στην περίπτωση που δοκιμάσει σήμερα το πρωί και δεν πονάει, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Οντεντ Κάτας δεν θα ρισκάρει, θέλοντας να τον έχει στο ματς της Πέμπτης με την Μπάγερν (16-10). 

«Ολα τα παιχνίδια στην Αθήνα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του. Το σύστημα που παίζουν τώρα είναι διαφορετικό. Πλέον χρησιμοποιούν ψηλές πεντάδες και για αυτό είναι δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους», ανέφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του 18χρονου Αντώνη Σιγάλα, γιου του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Γιώργου, στο «πράσινο» ρόστερ της Ευρωλίγκας αλλά και άλλων παικτών από την εφηβική ομάδα, σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού. 

Στον Ολυμπιακό (11-15) γίνονται προσπάθειες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ενσωμάτωση του Κώστα Κουφού που πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια (13-13). Ενα παιχνίδι που με αυτό της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα (7-19) αποτελεί τη μία από τις δύο τελευταίες ευκαιρίες των «ερυθρολεύκων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή