Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ετέθη ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ετέθη ο Σεμέδο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Σεμέδο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αρχικοί φόβοι για σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό γόνατο επιβεβαιώθηκαν και ο Πορτογάλος στόπερ που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Βόλο θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες, καθώς όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο Σεμέδο, εκτός από τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τους Λονδρέζους, χάνει επίσης τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αρη στο «Βικελίδης» την Πέμπτη, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει και για το ξεκίνημα των πλέι οφ. 

Ποινή στον Μαρινάκη

Από εκεί και πέρα, ακριβά πλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα όσα έγραψε για αυτόν στο φ.α. της αναμέτρησης με τον Αρη για το πρωτάθλημα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ από το πειθαρχικό όργανο της Super League, ενώ με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως συνυπεύθυνη. 

Ο κ. Μαρινάκης τιμωρήθηκε για δύο παραπτώματα. Για  το πρώτο, την «εξύβριση», η ποινή είναι απαγόρευση για 2 μήνες, ενώ για το δεύτερο, «είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών», η ποινή του είναι απαγόρευση για 4 μήνες. Ετσι κατά συγχώνευση η συνολική ποινή του είναι 5 μήνες. 

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα καταθέσει έφεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή