Με Σένκεφελντ, Σανκαρέ ο ΠΑΟ, χωρίς Λέο ο ΠΑΣ

Με Σένκεφελντ, Σανκαρέ ο ΠΑΟ, χωρίς Λέο ο ΠΑΣ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνετη επικράτηση με το ευρύ 5-2 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στην Τούμπα, αφαιρεί κάθε πιθανότητα έκπληξης στην πρώτη (18.00) από τις δύο αποψινές ρεβάνς που θα κρίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, για αυτό και οι Πάμπλο Γκαρσία και Μιχάλης Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσουν κατά βάση πολλούς εφεδρικούς παίκτες τους. 

Αντίθετα, στον δεύτερο αγώνα του αποψινού προγράμματος (20.00) προμηνύεται μάχη στη Λεωφόρο, καθώς το 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού άφησε τα πάντα ρευστά. 

Οι «πράσινοι»  ψάχνουν νίκη με δύο γκολ διαφορά ή μόνο με ένα, αρκεί να μη σκοράρει ο ΠΑΣ. Κι αυτό είναι ένα στοίχημα για τον Παναθηναϊκό, γιατί εκεί που μετρούσε συνεχόμενα εφτά ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, στα τελευταία πέντε δέχεται τουλάχιστον ένα…

Πολλές αλλαγές 

Ο Μπόλονι άφησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός 20άδας τον Σάντσες, ενώ απέκλεισε και τον Καμπετσή για να τον ξεκουράσει. 

Οι Σένκεφελντ και Σανκαρέ υπολογίζονται για την ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές, ειδικά στη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Ο ΠΑΣ είναι από την Κυριακή στην Αθήνα και έχει δώσει χαρακτήρα τελικού στην αποψινή ρεβάνς. 

Πλήγμα για τον Γιαννίκη είναι η μεταγραφή του Λέο στη Σκόντο Ρίγα, ο οποίος έφυγε για τη Λετονία και δεν υπολογίζεται. Διαιτητής ορίστηκε ο Ρώσος Κιρίλ Λεβνίκοφ, με υπεύθυνο του VAR τον συμπατριώτη του Σεργκέι Ιβανόφ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή