Ισόπαλοι στο ντέρμπι Ιωνικός και Ξάνθη

Ισόπαλοι στο ντέρμπι Ιωνικός και Ξάνθη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ 2 ανάμεσα στον Ιωνικό και την Ξάνθη, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όμως και οι Ακρίτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 35΄, με τον Μπριλάντε που σημάδεψε το δοκάρι σε τετ α τετ που είχε με τον Γκίνη.

Στο 65′ οι Νικαιώτες προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή ωστόσο η «απάντηση» της Ξάνθης, ήταν άμεση καθώς στο 68΄ ο Γκαρσία με κεφαλιά ισοφάρισε.

Ιωνικός: Γκίνης, Ομάρ, Παπαγεωργίου (82′ Βλαχομήτρος), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας Νιάσε, Ματσούκας (64′ Μπρίτο (90+1′ Πογοσιάν), Ρόλε (90+1′ Μουστάκης), Πλατέλλας, Κάστρο.

Ξάνθη: Ίτσο, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Γκαρσία, Τάτος (90′ Ντίνας), Δημούτσος (56′ Καπνίδης), Έμπερτ (71′ Σχρόιγεν), Θυμιάνης, Μικελτάτζε.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τις εξής αναμετρήσεις: Εργοτέλης – Δόξα Δράμας (13.30), Α.Ε. Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας (13.45), Χανιά – Λεβαδειακός (14.45), Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα (14.45), Παναχαϊκή – Διαγόρας (20.30)

 

 
 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή