«Διπλό» η ΑΕΛ στο Ηράκλειο, νέα δεδομένα στην «ουρά»

«Διπλό» η ΑΕΛ στο Ηράκλειο, νέα δεδομένα στην «ουρά»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που δημιουργεί νέα βαθμολογικά δεδομένα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ 1 πέτυχε η ΑΕΛ στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 3-2. Μια νίκη που δίνει βάσιμες ελπίδες στην Θεσσαλική ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία και βάζει σε περιπέτειες τους Κρητικούς που γνώρισαν την ένατη σερί ήττα τους, συνεχίζοντας τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις. Μάλιστα αυτή η ήττα το πιθανότερο θα προκαλέσει και εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σίμο μετά το τέλος του ματς να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Η ΑΕΛ που παραμένει ουραγός, έφτασε τους 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναιτωλικό και τρεις από την Λαμία και τον ΟΦΗ.

O Ντουρμισάι ήταν ο πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον ΟΦΗ που μόλις στο 2΄πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Στάικου. Η Λάρισα ισοφάρισε στο 28′, όταν ο Σωτηρίου συγκρούστηκε με τον Ντουρμισάι σε έξοδο του, ο διαιτητής υπέδειξε την παραβαση και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε. Στο 63΄με ωραίο πλασέ ο Ακούνια έκανε  το 1-2, για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Ντε Γκουζμάν στο 74΄

Στο 78΄ ο Σολίς, δέκα λεπτά μετα την είσοδό του στο ματς, αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Γιακιμόφσκι και ο Ντουρμισάι με εντυπωσιακό τρόπο στο 84΄ χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81΄Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο (81΄Καστάνιος), Στάρτζεον (81΄ Μαρινάκης), Γρίβας (68΄Σολίς)

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (46΄Ηλιάδης), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμφόσκι, Κολομπίνο, Μπεν Χαντίρα (77΄Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Νικολιάς (26΄Γκράουρ), Ακούνια, Ντουρμισάι (87΄Νούνιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή