Αήττητος (1-1) και στο Περιστέρι ο Αστέρας

Αήττητος (1-1) και στο Περιστέρι ο Αστέρας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επέκτειναν στα 10 ματς το αήττητο σερί τους συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν στον Β΄ γύρο και την προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στην αντίπερα όχθη, οι Περιστεριώτες έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Το ματς ξεκίνησε με πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 19΄μετά από στημένη φάση.

Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανούσος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα του Αστέρα, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας στην συνέχεια πήρε την κατοχή και στο 40΄είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Μπαράλες να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά στην επανάληψη όπου είχαν και τον πλήρη έλεγχο και στο 51΄, ο Τομάσεβιτς έκανε σωτήρια προβολή προ του Κρέσπι. Η «χρυσή» αλλαγή  του Μίλαν Ράσταβατς Αλι Μπαμπά, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ισοφάρισε με εντυπωσιακό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (28΄λ.τρ. Μανδάς), Τομάσεβιτς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80΄Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46΄Νταβιώτης), Μουνίθ (67΄Γκάλο), Μανούσος (67΄Κωτσόπουλος).

Αστέρας Τριπ.: Τσιφτσής, Κότσιρας, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Μουνάφο, Βαλιέντε (61΄Ιγκλέσιας), Ριέρα (90+2’ Φερνάντεζ), Κρέσπι (75΄Αλι Μπαμπά), Σίτο (46΄ Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή