Τρίτωσε το καλό για τον ΠΑΣ, (1-0) τον ΠΑΟ

Τρίτωσε το καλό για τον ΠΑΣ, (1-0) τον ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη του διαδοχική νίκη επί του Παναθηναϊκού πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε ένα διάστημα 17 ημερών. Μετά τις δυο για το κύπελλο που του χάρισαν την πρόκριση στην ημιτελική φάση, αυτή την φορά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με 1-0 των «πρασίνων» για το πρωτάθλημα, δείχνοντας πως του έχει πάρει για τα καλά τον «αέρα».

Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη με τη νίκη αυτή πήρε βαθμολογική διαφορά έναντι των υπολοίπων ομάδων που θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ ενώ ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί πλέον με τον Αστέρα Τρίπολης στους 42 βαθμούς και βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από τον δεύτερο Αρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το πέμπτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, που ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς νίκη, ενώ στον αντίποδα πέντε αγώνες αήττητος είναι ο  ΠΑΣ.

Ακίνδυνος σε όλη την διάρκεια του ματς ο Παναθηναϊκός, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με τον Μιλιντσεάνου στο 19΄. Ο Αϊτόρ προσπάθησε να αλλάξει παιχνίδι, ο Πίρσμαν έβαλε την προβολή, με τον Μολδαβό που είχε μπεί στο ματς ως αλλαγή στο ματς επτά λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στην θέση του Κρίζμαν, να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και να πλασάρει εύστοχα τον Διούδη.

Οι Ηπειρώτες διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι αφήνοντας χώρους στον αντίπαλο του, που όμως δεν τους εκμεταλλεύθηκε. Στο 82΄ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Ντομίνγκεθ μοίρασε στον Παμλίδη που πέρασε τον Χουάνκαρ, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Μπρένερ (73΄Παμλίδης), Ελευθεριάδης (73΄Λιάσος), Κρίζμαν (12΄λ.τ.ρ Μιλιντσεάνου, (90΄+1 Εραμούσπε)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Σανκαρέ (37΄λ.τρ. Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες, Αϊτόρ (67΄Χατζηγιοβάννης), Καμπετσής (77΄Καρλίτος), Ιωαννίδης (67΄Μακέντα) 
 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή