Σε τροχιά Σούπερ Λιγκ 2 η ΑΕΛ με ήττα από τη Λαμία

Σε τροχιά Σούπερ Λιγκ 2 η ΑΕΛ με ήττα από τη Λαμία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα γκολ είχε πετύχει ο Μίλος Ντέλετιτς εις βάρος της Λαμίας ως παίκτης της Λάρισας, αλλά το πρώτο που σημείωσε με αντίστροφη φορά έμελλε να αποδειχθεί πολύ καθοριστικό στη μάχη της παραμονής ενόψει πλέι άουτ. Το γκολ αυτό χάρισε τη νίκη με 2-1 στους γηπεδούχους και άνοιξε τη διαφορά τους από την ΑΕΛ στους 6+1 (22 έναντι 16) βαθμούς, καθώς υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ηλθε, μάλιστα, μία ανάσα πριν από το τέλος, όταν όλα έδειχναν πως το 1-1 δύσκολα θα άλλαζε σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και ελάχιστες ευκαιρίες. 

Ο Ντέλετιτς σκόραρε στο 88΄ και δεν άφησε στη Λάρισα χρόνο να αντιδράσει, όπως είχε κάνει νωρίτερα όταν απάντησε στο τέρμα του Αντέτζο από το 33΄ με ένα γκολ- καραμπόλα (δοκάρι, κεφάλι Επασί και δίχτυα) σε υπέροχη εκτέλεση κόρνερ του Γιακιμόβσκι στο 45+1΄.  

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Ντέλετιτς (90΄+5΄ Τζέιμς), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (90’ +5΄ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (76΄ Πίτι), Αραμπούλι, Καραμάνος. 
ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γκράουρ, Πινακάς (73΄ Μουκάντζο), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γιακιμόβσκι, Ντουρμισάι, Ακούνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή