Πρεμιέρα με υποσχέσεις σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Πρεμιέρα με υποσχέσεις σε πλέι οφ και πλέι άουτ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δραματικό και επεισοδιακό φινάλε του αγώνα Αστέρα Τρ. – Παναθηναϊκού 2-2 σκέπασε κάθε άλλο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1, ακόμα και την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-1, στο κλασικό ντέρμπι «Δικεφάλων». 

Αγωνιώδη χαρακτήρα είχε και το τρίτο παιχνίδι του προγράμματος, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αρη παίζοντας για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της (αυστηρής) αποβολής του Λαλά με απευθείας κόκκινη.  

Το ματς στην Τρίπολη είχε θετικό και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο. Ηταν αυτός που ισοφάρισε στο 97΄ το σκορ σε 2-2 (οι «πράσινοι» ήταν μπροστά 2-0 έως το 84΄) 20 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που σκόραρε (χωρίς πέναλτι) γκολκίπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα κι εκείνος που σήκωσε τόση σκόνη με τη συμπεριφορά του προς τον Διούδη. 

Τον προκάλεσε έντονα εντός αγωνιστικού χώρου κι όταν πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να ζητήσει «συγγνώμη», οι δύο παλιοί συμπαίκτες στον Πανιώνιο ήλθαν στα χέρια.  

Με τη νίκη του επί του Αρη, ο Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά του από τη 2η θέση στους 19 βαθμούς και περιμένει σε 2-3 αγωνιστικές να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Αντίθετα, η μάχη για τα άλλα ευρωπαϊκά εισιτήρια παραμένει ανοικτή και «καυτή». 

Οι βαθμολογικές διαφορές είναι ανατρέψιμες και πολλά μπορεί να αλλάξουν στις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές, ειδικά αν μια ομάδα καταφέρει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες ή, αντίθετα, γνωρίσει μαζεμένα 2-3 αρνητικά αποτελέσματα.  

Η επόμενη ημέρα της πρεμιέρας των πλέι οφ έφερε και τις επεκτάσεις των συμβολαίων του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό και του Σάσα με τον Αρη. Αμφότεροι υπέγραψαν μέχρι το καλοκαίρι του 2024.  

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, η Λάρισα πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 2-0 και απέκτησε σφυγμό. Παραμένει ουραγός, αλλά σε απόσταση βολής πλέον από τον Παναιτωλικό που έχασε «με κάτω τα χέρια» 3-0 από τη Λαμία στο Αγρίνιο και τον ΟΦΗ, ο οποίος έσπασε μεν στον Βόλο το αρνητικό σερί των 9 ηττών, δεν νίκησε όμως για να ανασάνει. 

Στο μόνο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της πρεμιέρας, ο ΠΑΣ νίκησε στα Γιάννενα 1-0 τον Ατρόμητο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή