Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζονται απόψε τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζονται απόψε τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη μεγάλη ανατροπή πάει απόψε στο Παρίσι η Μπάγερν Μονάχου, στοχεύοντας σε νίκη με δύο τέρματα διαφορά μετά το 3-2 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο παιχνίδι πριν από έξι βράδια, ωστόσο το έργο τής κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο εύκολο δεν προμηνύεται.

Μπορεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να άρχισε ξανά προπονήσεις μετά πολλές μέρες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, όμως δεν είναι προφανώς έτοιμος να ενταχθεί τη γραμμή πυρός των Βαυαρών που έχει ανάγκη άμεση ανάγκη ενίσχυσης.

Τα προβλήματα της Μπάγερν, που το 2020 σάρωσε τα πάντα, διογκώνονται όποτε λείπει ο Λεβαντόφσκι, πράγμα που φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα για την Μπουντεσλίγκα: Η συνήθως παραγωγικότατη πρωταθλήτρια Γερμανίας (με μέσον όρο τρία γκολ ανά ματς) έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου το Σάββατο. Την ίδια ώρα αυξάνονται τα δημοσιεύματα περί αντιπαράθεσης μεταξύ του προπονητή Χάνζι Φλικ και του τεχνικού διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Από την άλλη πλευρά, η Παρί έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο τρόπαιο που της λείπει, και είναι η μεγάλη της ευκαιρία για… εκδίκηση για τον περυσινό τελικό.

Στον άλλο αποψινό αγώνα, η Τσέλσι έχει «προίκα» το 2-0 επί της Πόρτο από το πρώτο ματς, που όπως και η αποψινή ρεβάνς είχε διεξαχθεί λόγω κορωνοϊού στη Σεβίλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή