Ευρωλίγκα: Στα «σχοινιά» ο Μπερτομέου από το «μπλοκ» των επτά

Ευρωλίγκα: Στα «σχοινιά» ο Μπερτομέου από το «μπλοκ» των επτά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πρόταση μομφής κατά του Μπερτομέου προχωρούν οι 7 ομάδες-μέτοχοι της Ευρωλίγκας (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Ζαλγκίρις, Αρμάνι) που μετείχαν στη μυστική συνάντηση της Αθήνας την περασμένη Κυριακή.

Η πρώτη αντίδραση του Καταλανού δικηγόρου ήταν η σύγκληση στις 26 Απριλίου έκτακτης Γ.Σ. των 11 ομάδων-μετόχων του συνεταιρισμού με στόχο να αναστρέψει εκεί το κλίμα. Με ξεχωριστή επιστολή τους, όμως, οι 7 ομάδες τον ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας του όπως συμβαίνει αυτόματα κάθε 10 Μαΐου εάν δεν τεθεί «βέτο» από την πλειοψηφία των μετόχων. Αν έως τότε δεν αλλάξουν στάση τουλάχιστον 2 από αυτές, σύντομα θα γυρίσει μια νέα σελίδα μετά 20 χρόνια κυριαρχίας του Μπερτομέου.  

• Η Ούνιξ Καζάν του Δ. Πρίφτη νίκησε προχθές βράδυ 107-100 τη Βίρτους, προκρίθηκε στον τελικό του Γιούροκαπ και εξασφάλισε την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα. 

• Δύο μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Ρωσία για τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ, βρέθηκαν θετικά σε τεστ κορωνοϊού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή