Ολυμπιακός: Στον τελικό του κυπέλλου, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Στον τελικό του κυπέλλου, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και σε συνδυασμό με το 1-1 στους «Ζωσιμάδες», έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει το ντάμπλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (26 πεν., 42′), δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του ενώ έδωσε και την ασίστ στον Μπρούμα (56΄), που σημείωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1, στο 51′, με τον Καρτάλη ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες τον αγώνα, μετά την αποβολή του Χολέμπας στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό του ΟΑΚΑ, που θα προκύψει από το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οι οποίοι θα αναμετρηθούν αύριο (19.00) στην Τούμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά (71΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά (83΄ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα (71΄ Βαλμπουενά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (84΄ Χασάν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Εραμούσπε (69΄ Κάργας), Πέερσμαν, Σάλιακας, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (46΄ Κρίζμαν), Παμλίδης (46΄ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (69΄ Λώλης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή