Βόλεϊ: Από τη Γεωργία αρχίζει η μάχη

Βόλεϊ: Από τη Γεωργία αρχίζει η μάχη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι με προορισμό την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ άρχισε για την εθνική ομάδα των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη Γεωργία, όπου αύριο θα αρχίσει το τουρνουά για τον 6ο προκριματικό όμιλο. Αντίπαλοι των διεθνών μας θα είναι η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και το Μαυροβούνιο. 

Με τα γαλανόλευκα θα αγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αθανάσιος Πρωτοψάλτης, Φροίξος Κωτσάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Γεώργιος Πετρέας, Θεόδωρος Βουλκίδης, Νικόλαος Παπαγγελόπουλος, Νικόλαος Ζουπάνι, Νικόλαος Μήλης, Μενέλαος Κοκκινάκης και Δημήτριος Ζήσης. 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στη Γεωργία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στο Μαυροβούνιο, όπου από τις 14 έως τις 16 Μαΐου θα διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά του ομίλου. Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι επτά πρώτοι και οι πέντε καλύτεροι δεύτεροι. Ηδη έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις από τους επτά προκριματικούς ομίλους.

Ως πρώτες από τον Β΄, Γ΄ και Δ΄ όμιλο προκρίθηκαν η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Λετονία, αντίστοιχα. Δεύτερες τερμάτισαν η Αυστρία, η Βόρεια Μακεδονία και η Ισπανία, οι οποίες θα περιμένουν την ολοκλήρωση όλων των προκριματικών ομίλων για να μάθουν εάν πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της διοργάνωσης.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών το 2021 θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες (Πολωνία, Τσεχία, Φινλανδία, Εσθονία). Εισιτήρια έχουν εξασφαλίσει οι διοργανώτριες χώρες και η τελική οκτάδα του Ευρωβόλεϊ του 2019 (Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Ουκρανία, Γερμανία, Λευκορωσία). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή