Αποκλεισμός Τσιτσιπά στο Οπεν της Μαδρίτης

Αποκλεισμός Τσιτσιπά στο Οπεν της Μαδρίτης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς του τουρνουά της Μαδρίτης. Ο τενίστας μας ηττήθη από τον Κάσπερ Ρουντ (22ος στον κόσμο) με 6(4)-7, 4-6. Ο Νορβηγός έγινε, για αυτή τη χρονιά, ο πρώτος τενίστας που άφησε τον Ελληνα πρωταθλητή εκτός οκτάδας ενός τουρνουά. Μέχρι και χθες, ο Τσιτσιπάς είχε αγωνιστεί σε επτά τουρνουά και είχε ισάριθμες προκρίσεις. 

Στο πρώτο σετ δεν υπήρξε κανένα μπρέικ πόιντ και η αναμέτρηση έφτασε στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο σετ ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε το κακό σερβίς του Τσιτσιπά και υπερίσχυσε χωρίς να δυσκολευτεί. Ηταν η πρώτη του νίκη απέναντι στον πρωταθλητή μας. Η διοργάνωση της Μαδρίτης όμως έκρυβε και άλλες εκπλήξεις. Εκτός από τον Τσιτσιπά το τουρνουά της Ισπανίας αποχαιρέτησαν και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ. Αντίθετα ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε για 15η φορά σε προημιτελικούς του ισπανικού Οπεν. 

Ο επόμενος αγώνας για τον Στέφανο Τσιτσιπά θα είναι η διοργάνωση της Ρώμης. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή