Φιέστα με νίκη ο Ολυμπιακός

Φιέστα με νίκη ο Ολυμπιακός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ και στη συνέχεια γιόρτασαν την κατάκτηση του 46ου τίτλου της ιστορίας τους μαζί με εκατοντάδες οπαδούς τους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ που ζητούσε να μην πάει ο κόσμος στο Φάληρο, εξαιτίας φυσικά της πανδημίας. Παράλληλα ο Ολυμπιακός πήρε εν μέρει και ψυχολογικό πλεονέκτημα, λίγες ημέρες πριν από το ραντεβού τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι συγκινήσεις στο ματς του Φαλήρου περιορίστηκαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Μασούρα στο 32ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Τη νίκη του Ολυμπιακού επισκίασε ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση α΄ βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να προλάβει τον τελικό της 22ας Μαΐου είναι αυτή τη στιγμή λιγοστές.  

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος» παρά την ήττα του, είναι οριστικά δεύτερος, καθώς ο Αρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο «Βικελίδης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ούτε και το αριθμητικό του πλεονέκτημα, καθώς οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 72΄ εξαιτίας της αποβολής (απευθείας κόκκινη) του Πούγγουρα. Αυτό ήταν το 5ο ματς χωρίς νίκη για τον Αρη, ενώ αντίστοιχα επτά μετρά ο Παναθηναϊκός.

Στην Τρίπολη, Αστέρας και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Η Ενωση άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 56΄, ενώ η ομάδα της Τρίπολης απάντησε στο 63ο λεπτό με τον Κώτσιρα, ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αστέρας παρέμεινε χωρίς τρίποντο στα πλέι οφ, από την άλλη όμως κράτησε το αήττητο της έδρας του. Οσον αφορά την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Αρη και θέλει μόνο τη νίκη για να τον προσπεράσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή