Εθνική ο Σπανούλης, 2-2 το Λαύριο

Εθνική ο Σπανούλης, 2-2 το Λαύριο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην εθνική ομάδα μπάσκετ, ύστερα από έξι χρόνια, είναι γεγονός. Το μεγάλο come back που θα αποτελέσει και το τέλος μιας αξιοζήλευτης καριέρας για τον 38χρονο άσο, επικυρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γεύμα που είχε με τον Ρικ Πιτίνο. Η θέληση ήταν κοινή, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να θεωρεί πως ο «Kill Bill» με τις ηγετικές του ικανότητες θα μπορέσει να γίνει ο καθοδηγητής της προσπάθειας που θα κάνει η Εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Οι κλήσεις των διεθνών αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Τρίτη και η προετοιμασία να ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο 5/6. Αντίθετα με τον Σπανούλη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φέρεται αρνητικός στο να δώσει το «παρών», ενώ δυσκολεύει εξαιρετικά το ενδεχόμενο να ενισχύσει την ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται κοντά στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

• Σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο, θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους τελικούς. Το Λαύριο επικράτησε στην Πάτρα του Προμηθέα με 92-77. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία τέσσερα λεπτά, όταν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη με δύο τρίποντα των Κάρτερ και Μουράτου και ένα λέι απ του πρώτου (κορυφαίος με 29 πόντους), πήγε τη διαφορά στο +11 (72-83). Ο Δημήτρης Αγραβάνης σημείωσε 21 πόντους για το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 36-43, 60-63, 77-92.

• Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στους μικρούς τελικούς χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ, που υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του, ενώ σήμερα η διοίκηση θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των παικτών προκειμένου να δοθεί λύση στις καθυστερήσεις των πληρωμών και να μην υπάρξει αντίδραση από πλευράς τους.

• Θετικό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής γυναικών στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας με 73-70 της Ουγγαρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή