Ο Λουτσέσκου παρουσίασε τον νέο, δικό του ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου παρουσίασε τον νέο, δικό του ΠΑΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαφορετικός, πιο ώριμος και πιο δυνατός, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ, δύο χρόνια από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019. Σαν να μην έφυγε ποτέ, ο 52χρονος Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει την πρόκληση και να οργανώσει μια νέα ομάδα, με «υλικά» κυρίως από το υπάρχον ρόστερ και 2-3 ποιοτικές προσθήκες με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. 

«Θέλω η ομάδα μου να κυριαρχεί στο γήπεδο. Οταν κυριαρχούν, οι παίκτες νιώθουν πιο δυνατοί. Μια ομάδα πρέπει να είναι καλή και χωρίς την μπάλα. Είναι πολύ σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ, αλλά ακόμα πιο σημαντικό να μη δέχεσαι ευκαιρίες. Πιστεύω στην οργάνωση και στις λεπτομέρειες, αυτές διαμορφώνουν μία ομάδα. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες, είμαι σίγουρος πως μπορούν να δώσουν περισσότερα», ήταν οι προγραμματικές δηλώσεις του Λουτσέσκου, λάτρη της λέξης «ισορροπία». 

Ο ίδιος άφησε ανοικτά όλα τα παράθυρα, όπως την επιστροφή των Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ, την αγορά του Κρμέντσικ από την Μπριζ, την παραμονή των Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη ή ακόμα και του Τζιόλη, για τον οποίο αναμένονται προτάσεις από το εξωτερικό. Δεν προεξόφλησε ούτε και απέκλεισε κανένα σενάριο, με την υποσημείωση πως ένας είναι ο στόχος: παρά την πίεση του χρόνου, να κερδίζει ο ΠΑΟΚ από την αρχή…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή