Μιλόγεβιτς: Πρώτα το αποτέλεσμα

Μιλόγεβιτς: Πρώτα το αποτέλεσμα

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεαλιστής και συνειδητοποιημένος πως η ΑΕΚ τη νέα σεζόν πρέπει να πρωταγωνιστήσει, αποφεύγοντας ωστόσο τις μεγάλες υποσχέσεις, εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά την παρουσίασή του από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Στόχος του Σέρβου τεχνικού, όπως τον έθεσε, είναι «πρώτα το αποτέλεσμα σε κάθε ματς» και η ετοιμότητα της ομάδας στις 22 Ιουλίου, όταν και θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Δεν θα κοιτάξω τι έγινε στο παρελθόν. «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις. Θα έχουμε μια καινούργια αρχή. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, θα τους ακούσω. Δεν θέλω την αρνητική ενέργεια. Ξεχνάμε το παρελθόν και πάμε να δουλέψουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Δεν φοβάμαι όμως κανέναν», τόνισε.

Η Ενωση, που σήμερα αναχωρεί για το Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της (17/6 – 24/6), τη συγκεκριμένη ημερομηνία (22/7) θα αντιμετωπίσει για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) – Κολερέιν (Β. Ιρλανδία).

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 29/7 στο ΟΑΚΑ, με τη Βελέζ, που είναι το φαβορί της αναμέτρησης, να συνδέεται με την ΑΕΚ μέσω του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή. Από αυτή έφυγε και με τις δύο ιδιότητες (το 1977 ως ποδοσφαιριστής και το 1988 ως προπονητής), για να έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Η Κολερέιν έχει κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα στη χώρα της (1973-74) και έξι το Κύπελλο, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2017-18. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετράει συνολικά 42 ματς, με απολογισμό πέντε νίκες, εννέα ισοπαλίες και 28 ήττες. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στο θέμα των μεταγραφών ζήτησε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη υλοποίησή τους, χαρακτήρισε φυσικό ηγέτη της ομάδας τον Μάνταλο που ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια και μεγάλο κεφάλαιο τον Τσιγκρίνσκι που αποχώρησε, ενώ συμφώνησε πως ορόσημο για τον σύλλογο είναι το υπό κατασκευή γήπεδο.  

Χθες το απόγευμα στα Σπάτα έγινε ο αγιασμός παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ προηγήθηκε εμβολιασμός κατά της COVID-19. Με την επιστροφή της από το Πήλιο, η ομάδα στις 27 θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας σε φιλικά τις Φίτεσε (30/6), Φέγενορντ (3/7), Αντβέρπ (6/7) και Μπριζ (9/7). 

• Στη μολδαβική Σερίφ Τίρασπολ θα συνεχίσει ως δανεικός ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή