Εθνική: Οι 12 εκλεκτοί του Πιτίνο για το Προολυμπιακό

Εθνική: Οι 12 εκλεκτοί του Πιτίνο για το Προολυμπιακό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oχι μόνο δεν κάλεσε πίσω ο Ρικ Πιτίνο κάποιον από τους «κομμένους» Αθηναίου, Μποχωρίδη και Μουράτο για να αναπληρώσει το κενό του τραυματία Βασίλη Σπανούλη, αλλά επέλεξε να «κόψει» κι άλλον έναν γκαρντ από την αποστολή που ταξιδεύει σήμερα για τη Βικτώρια προκειμένου να διεκδικήσει, στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, το μονάκριβο εισιτήριο για το Τόκιο. Από τους 13 εναπομείναντες έπρεπε να «κοπεί» ένας, και ο κλήρος έπεσε στον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έφθασε πολύ κοντά στο τέλος της διαδρομής, χωρίς να γευτεί τελικά τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο Αμερικανός τεχνικός έκρινε ότι η ποιότητα των Καλάθη, Σλούκα, με την προσθήκη των Λαρεντζάκη και Κατσίβελη, προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις στην περιφέρεια και έκοψε τον Λούντζη για να έχει περισσότερες επιλογές πιο κοντά στο καλάθι.  

Oπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η 12μελής αποστολή για το Προολυμπιακό απαρτίζεται από τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Λεωνίδα Κασελάκη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ντίνο Μήτογλου, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Αντετοκούνμπο και Βασίλη Καββαδά. Εκτός του Λούντζη, αποκλείστηκαν στο τέλος της προετοιμασίας και οι Αθηναίου, Μποχωρίδης, Μουράτος και Χουγκάζ, ενώ λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός και οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου. Εάν η Εθνική μας κερδίσει το εισιτήριο για το Τόκιο, πιθανώς θα ενισχυθεί από τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, ίσως και κάποιους από τους τραυματίες, εάν είναι μέχρι τότε σε καλύτερη κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή