Κόπα Αμέρικα: Βγήκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών, ρεκόρ ο Μέσι

Κόπα Αμέρικα: Βγήκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών, ρεκόρ ο Μέσι

Μόνο στον τελικό μπορούν να συναντηθούν πλέον η Βραζιλία με την Αργεντινή

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη νίκη της Ουρουγουάης με 1-0 επί της Παραγουάης και την άνετη επικράτηση της Αργεντινής επί της αποκλεισμένης Βολιβίας με 4-1 ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Έτσι στη φάση νοκ-άουτ των 8 του τουρνουά που διεξάγεται στη Βραζιλία θα συναντηθούν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής προς Σάββατο (ώρα Ελλάδας) το Περού με την Παραγουάη και στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου η Βραζιλία με τη Χιλή.

Το επόμενο βράδυ, η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Κολομβία τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, ενώ τρεις ώρες αργότερα η Αργεντινή θα συγκρουστεί με τον Ισημερινό.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι Αργεντινή και Βραζιλία μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό του τουρνουά, εφόσον προχωρήσουν και από τα ημιτελικά που θα γίνουν στις 6 και 7 Ιουλίου. Ο τελικός θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Ιουλίου στις 3 π.μ. ώρα Ελλάδας, δηλαδή 19 ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Euro 2020 στο Λονδίνο.

Επισημαίνεται ακόμη ότι στη νίκη της Αργεντινής επί της Βολιβίας Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της «αλμπισελέστε», φτάνοντας τους 148 αγώνες, έναν περισσότερο από τον Χαβιέρ Μασκεράνο. Ο Μέσι γιόρτασε τη σημαδιακή αυτή ημέρα με δύο τέρματα και μια ασίστ κατά της «βέρδε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή