Εύκολα η Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ρους

Εύκολα η Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ρους

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις 49 λεπτά προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον. Νίκησε την Αράντσα Ρους με 6-1, 6-1 και θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Σέλμπι Ρότζερς.   

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε την ανωτερότητά της ως τενίστρια και με τρεις συνεχόμενους άσους έκανε το 3-1. Κατέκτησε το πρώτο σετ σε 20 λεπτά και χωρίς να χάσει πόντο στα δικά της γκέιμς. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ. 

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε με επιθετικό τρόπο και δεν άφησε ούτε στιγμή την 30χρονη Ολλανδή αντίπαλό της να πιστέψει ότι θα μπορούσε να τη νικήσει. Η επόμενη αντίπαλος της τενίστριάς μας στη φάση των «32» θα είναι η 29χρονη Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς (46η στον κόσμο). Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο αθλήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες. 

Η 29χρονη έχει φτάσει δύο φορές σε προημιτελικούς γκραν σλαμ. Στη φάση των «32» προκρίθηκαν και οι Καρολίνα Πλίσκοβα (7-5, 6-4 την Ταμάρα Ζίντανσεκ), Σοφία Κένιν (6-4, 6-2 τη Χινγιού Γουάν), ενώ η Σλόου Στίβενς επικράτησε με 6-3, 6-4 της Πέτρα Κβίτοβα, δύο φορές νικήτριας της διοργάνωσης.

• O Ρότζερ Φέντερερ απέκλεισε με 6-4, 6-7 (3), 3-6, 6-2 τον Αντριάν Μαναρινό, ο οποίος τραυματίστηκε στο 5ο σετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή