Γουίμπλεντον τέλος και για τη Μαρία Σάκκαρη

Γουίμπλεντον τέλος και για τη Μαρία Σάκκαρη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «γρασίδι» δεν ήταν… τυχερό φέτος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία ολοκλήρωσε και αυτή την προσπάθειά της στο μονό του Γουίμπλεντον, καθώς ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρόντζερς με 7-5, 6-4. 

Επόμενη μεγάλη πρόκληση και για τους δύο τενίστες μας θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα αγωνιστούν στο μονό και στο διπλό μεικτό. 

Η εντυπωσιακή πορεία των πρωταθλητών μας στη χωμάτινη επιφάνεια του Ρολάν Γκαρός δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο γρασίδι του λονδρέζικου τουρνουά. Και οι δύο τενίστες δεν έκαναν ιδιαίτερη προετοιμασία σε αυτήν την επιφάνεια, κάτι που, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, τους στοίχισε. 

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Αμερικανίδα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον β΄ γύρο. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό του στο διπλό, ενώ στα τζούνιορ η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από την εκπληκτική 16χρονη Μιχαέλα Λάκη.  

Τόσο για τον Τσιτσιπά όσο και για τη Σάκκαρη επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα πάρουν μέρος και άλλοι κορυφαίοι αθλητές όπως οι Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ματέο Μπερετίνι, Ναόμι Οσάκα, Ελίνα Σβιτόλινα κ.ά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή