Τόκιο 2020: Η ολυμπιακή ομάδα ιστιοπλοΐας χαράζει ρότα για διακρίσεις

Τόκιο 2020: Η ολυμπιακή ομάδα ιστιοπλοΐας χαράζει ρότα για διακρίσεις

Η χώρα μας θα πάρει μέρος με μία δυνατή ομάδα που έχει δυνατότητες να διεκδικήσει μετάλλια

τόκιο-2020-η-ολυμπιακή-ομάδα-ιστιοπλοΐας-561422290

Την παράδοση των διακρίσεων θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν και στο Τόκιο οι Έλληνες ιστιοπλόοι. Στη διοργάνωση της Ιαπωνίας η χώρα μας θα πάρει μέρος με μία δυνατή ομάδα που έχει δυνατότητες να διεκδικήσει μετάλλια. Οι Ολυμπιονίκες του Ρίο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή τους ενώ η επιστροφή –και η πρόκριση- της «χρυσής» αθλήτριας του 2004 Αιμιλίας Τσουλφά έχει… ταράξει τα νερά της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας. Θα αγωνιστεί με ένα νέο κορίτσι την Αριάδνη Σπανάκη.     

«Η ολυμπιακή ομάδα της ιστιοπλοΐας που θα ταξιδέψει στο Τόκιο είναι από τις πιο δυνατές ομάδες που έχουν υπάρξει στο άθλημα. Αθλητές με εμπειρία από Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και ο Γιάννης Μιτάκης αλλά και νέοι αθλητές όπως οι Βασιλεία Καραχάλιου, Κατερίνας Διβαρή και Αριάδνη Σπανάκη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή την ομάδα που θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας», δήλωσε στο Kathimerini.gr ο Παύλος Καγιαλής.

Τόκιο 2020: Η ολυμπιακή ομάδα ιστιοπλοΐας χαράζει ρότα για διακρίσεις-1

Τα πληρώματα των 470, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη, σε συνέντευξή τους στο Kathimerini.gr, μιλάνε για τους ύφαλους και σκόπελους που έχουν βρει σε στεριά και θάλασσα, για το metoo, που ξεκίνησε από την ιστιοπλοΐα και τη «χρυσή» ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, για τις προπονήσεις και τα προβλήματα που έφερε η πανδημία. Ελάχιστες ημέρες πριν «πετάξουν» για την Ενοσίμα της Ιαπωνίας αποκαλύπτουν τα όνειρά τους, αναφέρονται στα προβλήματα που έχει η ελληνική ιστιοπλοΐα αλλά και στις δυνατότητες εξέλιξής της.    

Τελευταίες ειδήσεις

Yπερεμβόλιο για τους κορωνοϊούς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή