Ο Παναθηναϊκός αλλάζει κανάλι και έπεται η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει κανάλι και έπεται η ΑΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής στέγης στη Nova, θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί η… μετακόμιση  του Παναθηναϊκού στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, την Cosmote TV, με την οποία οι συζητήσεις του έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο. 

Το πάγιο ποσό που αναμένεται να εισπράξουν οι «πράσινοι» είναι κάτι περισσότερο από 7 εκατ. ευρώ που είχαν εισπράξει πέρυσι στη Nova, χωρίς σε αυτό να συμπεριλαμβάνονται μπόνους επίτευξης στόχων. 

«Κλειδωμένη» φέρεται να είναι και η συμφωνία της ΑΕΚ με την Cosmote TV, και μάλιστα χθεσινοβραδινές πληροφορίες δεν απέκλειαν η συνεργασία να ανακοινωθεί σήμερα, πριν από το φιλικό της Ενωσης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι. 

Σε ό,τι αφορά τις άλλες δύο ομάδες του Big-4, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ολυμπιακού στη Nova και μάλιστα με ποσό μεγαλύτερο από τα 11 εκατ. ευρώ που εισέπραξε την περυσινή σεζόν, ενώ προς παραμονή είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρυσι εισέπραξε 8 εκατ. ευρώ και προσδοκά περισσότερα. 

Αίνιγμα αποτελεί αυτήν τη στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης, που θέλει να εκμεταλλευθεί την καλή πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα και συζητά και με τα δύο κανάλια, επιθυμώντας κάτι παραπάνω από το περυσινό 1,5 εκατ. ευρώ.

• Την ερχόμενη Δευτέρα 19/7 (20.30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 της σεζόν 2021-22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή