Τόκιο 2020: Η Κόκο Γκοφ θετική στον κορωνοϊό

Τόκιο 2020: Η Κόκο Γκοφ θετική στον κορωνοϊό

Η Κόρεϊ «Κόκο» Γκοφ δεν θα γίνει η μικρότερη τενίστρια που θα αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κόρεϊ «Κόκο» Γκοφ δεν θα γίνει η μικρότερη τενίστρια που θα αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η πρωταθλήτρια της Αμερικής βρέθηκε θετική στην COVID-19 και δεν θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία 

Η μεγάλη αμερικανική ελπίδα στο γυναικείο τένις έκανε γνωστό το ότι νόσησε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι τόσο απογοητευμένη που μοιράζομαι την είδηση πως βρέθηκα θετική στην Covid και γι΄ αυτό δεν θα μπορέσω να πάω στο Τόκιο», έγραψε στο Twitter η 17χρονη αθλήτρια, η οποία βρίσκεται στην 25η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και πρόσθεσε: «Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να εκπροσωπήσω τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι ελπίζω ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το επιτύχω στο μέλλον. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα των ΗΠΑ και ασφαλείς Αγώνες για κάθε Ολυμπιονίκη και για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια».

Το όνομα της Κόκο Γκοφ είναι το τελευταίο που σημειώθηκε στο ολυμπιακό απουσιολόγιο του τένις. Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν δηλώσει ότι δεν θα πάρουν μέρος στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση οι Βίνους και Σερένα Ουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα, Αντζελίκ Κέρμπερ και Μπιάνκα Αντρεέσκου στις γυναίκες, καθώς και οι Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντομινίκ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι στους άνδρες.

Αντίθετα, οι νούμερο ένα αθλητές στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Άσλεϊ Μπάρτι, προτίθενται να αγωνιστούν.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή