Με την πλάτη στον τοίχο ο Αρης

Με την πλάτη στον τοίχο ο Αρης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρυσι αποκλείστηκε από την άσημη Κόλος Κοβαλίβκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, φέτος ο Αρης απειλείται και πάλι άμεσα με αποκλεισμό από τον β΄ γύρο, αυτή τη φορά του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ηττήθηκαν με 2-0 στο Καζαχστάν από την Αστάνα και πλέον πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στην έδρα τους για να πάρουν την πρόκριση.
Το συγκρότημα του Ακη Μάντζιου πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα στις μεγάλες φάσεις που είχε στο πρώτο ημίχρονο (6΄ Μπερτόγλιο, 30΄ Μαντσίνι, 32΄ Γκαρσία), τα αμυντικά του κενά που έγιναν εμφανή στις φάσεις των γκολ του Τομάσοφ (25΄, 70΄) αλλά και τη μη εκμετάλλευση της αριθμητικής υπεροχής του από το 75΄, μετά την αποβολή του Σιμούνοβιτς.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη παρασύρθηκαν από το αργό παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν δημιούργησαν καμία ουσιαστική ευκαιρία.

ΑΣΤΑΝΑ: Νεπογκόντοβ, Σιμούνοβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ (86΄ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Εουτζένιο (78΄ Τομάσεβιτς), Μπαρσεγκιάν (88΄ Μπεκιράι).
ΑΡΗΣ: Ντένις, Σάκιτς (77΄ Χαΐροβιτς), Δεληζήσης (77΄ Τζέγκο), Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (63΄ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (46΄ Μπρούνο), Μαντσίνι (87΄ Μάνος).

• Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Παπέ-Αλιουνέ Εντιαγέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή