ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Cardlink: Χρειαζόμαστε τους πρωταθλητές

cardlink-chreiazomaste-toys-protathlites-561451177

Κοιτάζουμε με δέος τους πρωταθλητές, εκείνους που κάθε φορά ξεπερνούν ένα ρεκόρ, εκείνους που κάνουν το απίστευτο, το μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε όλοι φανταστεί. Είναι εκείνοι που με κάθε τους νίκη μας θυμίζουν πως είναι δυνατό το αδύνατο, πως μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε, να ξεπεράσουμε εμπόδια, να πετύχουμε τους στόχους μας!

Έχουμε ανάγκη τους πρωταθλητές για να μας θυμίζουν ακριβώς αυτό: τον τρόπο, την απόλυτη αφοσίωση, την επιμονή, την πίστη πως η επιτυχία είναι το σύνολο πάρα πολλών αποτυχιών. Γιατί εκείνοι, απλώς δεν σταμάτησαν. Να προπονούνται, να επιστρέφουν, να ξεπερνούν φυσικά εμπόδια και τις αντοχές του ίδιου του σώματός τους. Μπορεί μέσα στον αγώνα να βρίσκονται μόνοι, αλλά είμαστε όλοι εκεί μαζί τους.

Στην Cardlink είμαστε εδώ και δύο χρόνια δίπλα στον πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Mόλις 23 χρονών και μας έχει ήδη κάνει τόσες φορές περήφανους! Είναι τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Έφερε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021, καταρρίπτοντας τα ατομικά του ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Αυτό όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει στην καρδιά μας είναι ότι μας θυμίζει κάθε μέρα ότι κανένα όνειρο δεν είναι ανέφικτο αν αφοσιωθείς σε αυτό, καμία νίκη δεν είναι ποτέ μοναχική, καμία επιτυχία δεν έγινε σε μια νύχτα. Θα είμαστε οι πιο θερμοί υποστηρικτές σε όλα τα ταξίδια του γιατί σε κάθε ένα από αυτά, δίνει πίστη και ελπίδα σε όλους μας.

Σε λίγες μέρες θα δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Θα είμαστε μαζί του, στο άλμα του, στην προσπάθειά του. Καλή τύχη Μίλτο!