ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πύρρος Δήμας: Συγγνώμη – Aναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο Πύρρος Δήμας έστειλε το δικό του μήνυμα στον Θοδωρή Ιακωβίδη

pyrros-dimas-syggnomi-analamvano-tis-eythynes-poy-moy-analogoyn-gia-ta-dakrya-toy-thodori-iakovidi-561453094

Συγγνώμη μέσω Τwitter, ζήτησε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, λίγο μετά το ξέσπασμα του αθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος μετά την προσπάθειά του στα 96κ. των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Πύρρος Δήμας, ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και τόνισε πως ως ομοσπονδία και κράτος πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να στηρίξουμε έμπρακτα τους αθλητές.

Διαβάστε ακόμη: Ιακωβίδης στην «Κ»: «Δεν θέλω να εκλάβουν τη συναισθηματική μου φόρτιση ως επαιτεία»

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα: 

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας.

Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008, από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015. Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια.

Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη».