ΠΑΟ: κοντά στην τουρκική Γκιρεσουνσπόρ ο Σανκαρέ

ΠΑΟ: κοντά στην τουρκική Γκιρεσουνσπόρ ο Σανκαρέ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δρόμο προς την Τουρκία που φλέρταραν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χωρίς να τον ακολουθήσουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φαίνεται πως θα τον διαβεί πρώτος απ’ όλους ο Γιουνές Σανκαρέ. 

Η νεοφώτιστη Γκιρεσουνσπόρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 31χρονου Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού και οι «Πράσινοι» την αποδέχθηκαν μιας και τον Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα και η πρόταση ήταν καλή από οικονομικής πλευράς. Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον έχει ο Σανκαρέ και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος. Η εξέλιξη αυτή είναι η πιο πιθανή καθώς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και γνωρίζει ότι αν μείνει στον Παναθηναϊκό θα έχει λιγοστές ευκαιρίες να παίξει. 

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί και γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του. Εδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί, φυσικά, χρόνο προσαρμογής.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή