Μέσι: Όνειρό μου να κατακτήσω ακόμα ένα Champions League

Μέσι: Όνειρό μου να κατακτήσω ακόμα ένα Champions League

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πεινασμένος για τίτλους δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο της παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύπτοντας πως όνειρό του είναι η κατάκτηση ενός ακόμα Champions League. Ο Αργεντινός σταρ αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του για τις πρώτες του στιγμές στο Παρίσι, ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τρελή» υποδοχή και υποσχέθηκε μία σπουδαία σεζόν για όλους στον σύλλογο. 

Στην αρχή, τον λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, ο οποίος τόνισε ότι «ο Μέσι κάνει το ποδόσφαιρο… πιο όμορφο» και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η άφιξή του θα ανεβάσει επίπεδο και το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Σαουδάραβας δισεκατομμυρούχος δήλωσε επίσης «σοκαρισμένος» όσον αφορά τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν για την Παρί από τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο 34χρονος επιθετικός ξεκίνησε την τοποθέτησή του τονίζοντας πως είναι «πολύ χαρούμενος» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της μετακίνησής του από τη Βαρκελώνη, υπογραμμίζοντας πως: «όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να φαντασθώ μια αλλαγή μετά από τόσο καιρό. Αλλά, μόλις έφθασα εδώ κι έχω πολύ ενθουσιασμό. Απολαμβάνω την άφιξή μου με την οικογένειά μου».

Δεν αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί, καθώς, όπως τόνισε, «μόλις γύρισε από τις διακοπές και θα χρειασθεί κάποια προετοιμασία». Οσόν αφορά την αποθέωση από τους φίλους της Παρί, ο 34χρονος άσος δήλωσε ότι «ήταν μία τρέλα. Αν μου έλειπε κάτι για να είμαι ευτυχισμένος, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Ο Μεσι γνωρίζει καλά ότι ο μεγάλος στόχος της Παρί είναι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και δεν κρύβει ότι αποτελεί και δικό του στοίχημα: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το Champions League. Η ομάδα το ξέρει επίσης, καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του. Είναι πάντα δύσκολο. Θα χρειασθεί μια ενωμένη, ισχυρή ομάδα. Και λίγη τύχη επίσης. Δεν είναι πάντα ο καλύτερος που κερδίζει. Το Champions League είναι μία ειδική διοργάνωση και αυτό την κάνει τόσο όμορφη και σημαντική. Ερχομαι σε μια επιτυχημένη ομάδα. Μπορώ να βοηθήσω, προσπαθώντας να δώσω το μέγιστο. Υπάρχει στόχος και τον λέω: Το όνειρό μου είναι να καταφέρω να σηκώσω για άλλη μια φορά το τρόπαιο του Champions League».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τους νέους του συμπαίκτες: «Είναι ωραίο να παίζεις δίπλα στους κορυφαίους και χαίρομαι που θα βρίσκομαι μαζί με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην ομάδα. Έχουμε κορυφαίους παίκτες που θέλουν να κερδίζουν».

Κλείνοντας, ο Μέσι δήλωσε πως πρόκειται για μία «νέα εμπειρία. Είμαι έτοιμος και θέλω να την ζήσω, να την απολαύσω. Οι φίλοι μου στα αποδυτήρια θα με βοηθήσουν να συνηθίσω. Βρισκόμαστε σε μια απίστευτη πόλη. Είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι».

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή