Χωρίς περιθώριο λάθους ο ΠΑΟΚ

Χωρίς περιθώριο λάθους ο ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ριέκα να μη μοιάζει πολύ ψηλό εμπόδιο, αλλά είναι τόσο ταλαιπωρημένο το σκαρί του ΠΑΟΚ από τα απανωτά χτυπήματα των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη, που δύσκολα θα αντέξει έναν ακόμη πρόωρο αποκλεισμό. Ο αποψινός (21.00) αγώνας στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Conference League έχει χαρακτήρα τελικού, γι’ αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε απ’ όλους να σταματήσουν τον αρνητισμό που γεννά η έλλειψη μεταγραφών μετά την πώληση του Τζόλη: «Η σκέψη μου είναι μόνο στους αγώνες με τη Ριέκα. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να τελειώσουμε με το γκρουπ, γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει και πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι, δεν είναι η ώρα για αρνητισμό. Το έχουμε ξαναπεί. Ηταν η τέλεια στιγμή να πωληθεί ο Τζόλης, να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου». 

Ο αποκλεισμός του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και η επιλογή του άπειρου Ταχλιμανίδη ίσως έχει χαρακτήρα «κίτρινης κάρτας» από τον Ρουμάνο τεχνικό στον Σέρβο τερματοφύλακα. 

Νοκ άουτ ο Ολιβέιρα

Οι άλλοι δύο απόντες είναι οι τραυματίες Ινγκασον και Ολιβέιρα, με τον Λουτσέσκου, που έδειχνε με τις δηλώσεις του ότι μάλλον θα έψαχνε λύση εκ των έσω για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου μέχρι να επιστρέψει σε έξι μήνες (σήμερα θα χειρουργηθεί στην Πορτογαλία), να αναθεωρεί τα σχέδιά του. 
«Είμαι πληγωμένος, δεν θα πω ψέματα αλλά αυτή τη στιγμή έχω τη μεγαλύτερη θέληση και συγκέντρωση από τότε που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Ενιωσα πολύ συγκινημένος από τα μηνύματα αγάπης που έλαβα απ’ όλους εσάς. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μια τέτοια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ» ήταν η πρώτη δήλωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή