Αλαλούμ στην κλήρωση του κυπέλλου μπάσκετ

Αλαλούμ στην κλήρωση του κυπέλλου μπάσκετ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… ελεύθερη πτώση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά χθες, με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του κυπέλλου ανδρών στα γραφεία της ΕΟΚ. Μια κλήρωση η οποία χρειάστηκε να γίνει δύο φορές καθώς, όπως διαπιστώθηκε, η Ομοσπονδία αρχικά είχε κάνει λάθος στην κατάταξη των ομάδων!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-13 μαζί με τους Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας που ανέβηκαν από την Α2, παρά το γεγονός πως κατέλαβε την πέμπτη θέση την περυσινή χρονιά. Οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το λάθος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με αποτέλεσμα να επαναλάβουν την κλήρωση.

Η… σωστή κλήρωση, μετά τη λανθασμένη όπου είχε βγάλει ζευγάρι Αρη – ΠΑΟΚ, δεν ανέδειξε το μεγάλο παιχνίδι. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, που θα διεξαχθούν 4, 8, 11 και 15/9, θα αγωνιστούν οι ομάδες της Α2.

Το πρόγραμμα ακολούθως έχει ως εξής: Β΄ φάση (1η αγων. 18/9) Ιωνικός – Απόλλων Π., Κολοσσός Ρ. – Ολυμπιακός, Λάρισα – Aρης, Ομάδα Α2 – Ηρακλής (2η αγων. 22/9) – Νικητής (Ιωνικός – Απόλλων Π.) – Νικητής (Λάρισα – Aρης) – Νικητής (Ομάδα Α2 – Ηρακλής) – Νικητής (Κολοσσός Ρ. – Ολυμπιακός).

Προημιτελικοί (16/2) Προμηθέας – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Περιστέρι,  Παναθηναϊκός – Λαύριο. Από τα ζευγάρια της Β΄ φάσης Κολοσσός – Ολυμπιακός, Ομάδα Α2 – Ηρακλής, Ιωνικός – Απόλλων Π. και Λάρισα – Aρης θα προκύψει ο τέταρτος προημιτελικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή