Τσιτσιπάς: Με ανατροπή στους «οκτώ» στο τουρνουά του Σινσινάτι 

Τσιτσιπάς: Με ανατροπή στους «οκτώ» στο τουρνουά του Σινσινάτι 

Ύστερα από έναν αγώνα που διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από έναν αγώνα που διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «οκτώ» του τουρνουά που διεξάγεται στο Σινσινάτι των ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής επικράτησε του Λορέντζο Σονέγκο με 5-7, 6-3, 6-4 και αύριο τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Ρογέρ Φέλιξ Αλιασίμ. Πρόκειται για τη δεύτερη σερί πρόκριση του Τσιτσιπά σε ένα τουρνουά «Μάστερς».

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, ο Έλληνας τενίστας δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο σερβίς του αντιπάλου του και υπέπεσε σε λάθη με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 5-7. Η συνέχεια όμως εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά.

Ο Τσιτσιπάς πήρε προβάδισμα και χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλό του για να τον απειλήσει επικράτησε με άνεση στο δεύτερο σετ ενώ στο τρίτο ο Ιταλός έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 4-5 αλλά ο 23χρονος αθλητής επικράτησε και πέτυχε την 47η νίκη στα 60 παιχνίδια που έχει δώσει κατά την εφετινή περίοδο.

Έχει αγωνιστεί σε 16 τουρνουά και κατέκτησε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς στα 13 από αυτά.

Αύριο τα ξημερώματα, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει (02.00) τον Καναδό Ρογέρ Φέλιξ Αλιασίμ, ο οποίος νίκησε Ματέο Μπερετίνι με 6-4, 6-3. Ο Αλιασίμ είναι στη 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί απέναντι έξι φορές και ο Τσιτσιπάς έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή