Επιστροφή Γκάλη στο μπάσκετ

Επιστροφή Γκάλη στο μπάσκετ

Θα γίνει επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ αν εκλεγεί ο συνδυασμός Φασούλα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια κίνηση που τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το επικοινωνιακό σκέλος κάνει τη διαφορά, προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ πρότεινε στον Νίκο Γκάλη να γίνει επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας σε περίπτωση που ο ίδιος εκλεγεί στις προσεχείς αρχαιρεσίες (12/9), οι οποίες, όπως αποφασίστηκε χθες, θα γίνουν με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της πλατφόρμας «Ζευς». 

Οπως γνωστοποίησε ο παλαίμαχος σέντερ, ο ρόλος του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και συμπαίκτη του στη «χρυσή» εθνική ομάδα του 1987 δεν θα είναι διακοσμητικός αλλά ουσιαστικός.

«Η πρότασή μου στον Νίκο Γκάλη δεν είναι μόνο τιμητική. Είναι μια πρόταση για ουσιαστική συμβολή από την πλευρά του στην υλοποίηση του προγράμματος που έχουμε εξαγγείλει και στο οποίο θα βάλει και ο ίδιος, με το διεθνές του κύρος, τις γνώσεις και την εμπειρία του, τη δική του μοναδική σφραγίδα», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Νίκος Γκάλης, παρότι δεν θα είναι υποψήφιος, αποδέχτηκε την πρόταση και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’ αυτό, η πρότασή του να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, αλλά και του Super Cup, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Ο Κωνσταντίνος Μουλίνος είναι ο νέος επιχειρησιακός διευθυντής της Λίγκας, ενώ δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Απόλλωνα Πάτρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή