Ερχεται ο Λούντκβιστ για τον Παναθηναϊκό

Ερχεται ο Λούντκβιστ για τον Παναθηναϊκό

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Ολλανδία περιμένει ο Παναθηναϊκός δύο «ενέσεις», που θα τον βοηθήσουν να πατήσει πιο δυνατά στα πόδια του! 

Η μία είναι ο Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, δανεικός από τη Χρόνιγκεν. Η άλλη είναι ο… ξεχασμένος Μπαρτ Σένκεφελντ, που μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα σχεδόν εκατό μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο. 

Ο 30χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι από τα βαριά χαρτιά στον σχεδιασμό του Γιοβάνοβιτς και θα πάρει χρόνο συμμετοχής μόλις νιώσει απόλυτα έτοιμος. Η επιστροφή του Σένκεφελντ ήταν η τρίτη για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Είχαν προηγηθεί αυτές των Κουρμπέλη και Πούγγουρα.  

Ο Λούντκβιστ έρχεται σήμερα για τα τυπικά, έτοιμος να μπει απευθείας στην ομάδα, μια και προέρχεται από φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τη Χρόνιγκεν. 

Ο Σουηδός κεντρικός χαφ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν αγοράς περίπου 900 χιλ. ευρώ. 

Δανεικός θα έλθει και ο Ματέους Βιτάλ, με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία να τονίζουν ότι η Κορίνθιανς θα ανακοινώσει από ώρα σε ώρα τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που προβλέπει πολύ υψηλή οψιόν αγοράς για του χρόνου, ανάλογα με το ποσοστό συνιδιοκτησίας. Στην τελική ευθεία είναι και η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάθιος από την Ιντεπεντιέντε, έναντι περίπου ενός εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή