Ολυμπιακός: Να μη δώσει δικαιώματα

Ολυμπιακός: Να μη δώσει δικαιώματα

Σοβαρό για την πρόκριση, παρά το 3-0, θέλει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι μόνο πρόκριση, αλλά και νίκη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην Μπρατισλάβα τη Σλόβαν στο δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα, κρατώντας στα χέρια του το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο έχει δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», όμως ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν ξεκάθαρος. Για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν υπάρχει ούτε εφησυχασμός ούτε υποτίμηση του αντιπάλου. Υπάρχει ένα ματς που η ομάδα του οφείλει να το κερδίσει. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πάμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Κανείς δεν έχει επαναπαυτεί και είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μασούρας έμεινε στα… πιτς καθώς δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ αντίθετα Σισέ και Χασάν βρίσκονται στη διάθεση του Μαρτίνς. Πάντως, είναι πολύ πιθανό ο προπονητής του Ολυμπιακού να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Σενεγαλέζου –που στο πρώτο ματς ήταν από τους κορυφαίους– και τη θέση του δίπλα στον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας να πάρει ο Μάρκοβιτς. Ολα δείχνουν ότι ο Ονιεκούρου θα είναι στο βασικό σχήμα.

Στα μεταγραφικά, το όνομα του Κώστα Μανωλά παραμένει στο επίκεντρο, καθώς δημοσίευμα στην Gazzetta dello Sport επισήμανε ότι η Νάπολι έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Ελληνα στόπερ προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του Ζαϊντού Γιουφούφ. Η εφημερίδα πάντως επισημαίνει ότι οι «παρτενοπέι» δεν πέφτουν κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Παράλληλα, ρεπορτάζ στην Αγγλία ανέφερε χθες ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 24χρονου Αγγλονιγηριανού εξτρέμ της Λίβερπουλ, Σεγί Οτζο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή