Μετά τον Λούντκβιστ έρχεται και ο Βιτάλ στην Αθήνα για ΠΑΟ

Μετά τον Λούντκβιστ έρχεται και ο Βιτάλ στην Αθήνα για ΠΑΟ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Ραμόν Λούντκβιστ που ήλθε στην Αθήνα, σειρά παίρνει ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος φτάνει ξημερώματα Κυριακής από τη Βραζιλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Την ανακοίνωση έκανε η ομάδα του: «Η Κορίνθιανς έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα, για τον δανεισμό του επιθετικού χαφ, Ματέους Βιτάλ. Ο δανεισμός έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σήμερα (25/08) δόθηκε το ελεύθερο στον αθλητή να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις». Στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς. Το 100% των δικαιωμάτων του κοστίζει περίπου 8 εκατ. ευρώ, με πιθανό το σενάριο της συνιδιοκτησίας 50-50, έναντι 4 εκατ. ευρώ. 

Οψιόν αγοράς, αλλά πολύ χαμηλότερη (περίπου 900 χιλ. ευρώ) υπάρχει και για τον Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και περιμένει ανυπόμονα να παίξει: «Είμαι ενθουσιασμένος. Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσω. Θέλω να προσφέρω φαντασία»! Το επόμενο κομμάτι του «πράσινου» μεταγραφικού παζλ μάλλον θα έλθει από την Αργεντινή, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Ιντεπεντιέντε για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συμφωνία για το 50% των δικαιωμάτων του (το άλλο 50% ανήκει στη μεξικανική Πατσούκα) θα κλείσει περίπου στο 1,3 εκατ. ευρώ.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Αλτάι, Λεβέντ Ντοζάνογλου, το θέμα της μεταγραφής του Χατζηγιοβάνη έκλεισε αρνητικά: «Το συμβόλαιό του είχε ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παραιτηθεί από το ποσό αυτό, ήθελε να τον κρατήσει ένα ακόμη χρόνο. Εγκαταλείψαμε την προσπάθεια γιατί δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή