Βατοί όμιλοι, αλλά με παγίδες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Βατοί όμιλοι, αλλά με παγίδες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλήρωση με ονόματα για τον Ολυμπιακό και βατή για τον ΠΑΟΚ ήταν η χθεσινή για τους ομίλους του Europa League και Conference League αντιστοίχως.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα τεθούν αντιμέτωποι στον 4ο όμιλο με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, τη Φενέρμπαχτσε  και τη βελγική Αντβέρπ.

Η γερμανική ομάδα που τερμάτισε πέμπτη την περασμένη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους σαφώς αποτελεί το πιο υψηλό εμπόδιο για τους Πειραιώτες, έχοντας στις τάξεις της παίκτες όπως ο Σέρβος Φίλιπ Κόστιτς, ο Γαλλοκαμερουνέζος Εβάν Εντικά, ο Ιάπωνας Νταϊτσί Καμάντα και ο Αυστριακός Μάρτιν Χιντερέγκερ.

Ο τουρκικός σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας έχει ισχυρή έδρα, ενώ η Αντβέρπ που στα πλέι οφ προκρίθηκε με μεγάλη ανατροπή της Ομόνοιας, έχει στις τάξεις της τον Βέλγο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Οι υπόλοιποι όμιλοι: 1ος: Λυών, Ρέιντζερς, Σπάρτα Πρ., Μπρόντμπι, 2ος: Μονακό, Αϊντχόφεν, Σοσιεδάδ, Στουρμ Γκρατς, 3ος: Νάπολι, Λέστερ, Σπαρτάκ Μ., Λέγκια, 5ος: Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μ., Μαρσέιγ, Γκαλατάσαραϊ, 6ος: Μπράγκα, Ερ. Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μίντιλαντ, 7ος: Λεβερκούζεν, Σέλτικ, Μπέτις, Φερεντσβάρος, 8ος: Ντίναμο Ζ., Γκενκ, Γουέστ Χαμ, Ραπίντ. Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16/9.

Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ πέρασε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται ο Αφρικανός μέσος Μαμαντού Κανέ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκόμισε τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο από κάθε γκρουπ, αντιμετωπίζοντας τις Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν για τον 6ο όμιλο.

Οι Δανοί των Κάρλος Ζέκα και Μάριου Οικονόμου αποτελούν το πιο υπολογίσιμο μέγεθος, ενώ οι Σλοβάκοι, όπως έδειξαν και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, δεν είναι η ομάδα που μπορεί να τρομάξει τον ΠΑΟΚ. Η Λίνκολν του Γιβραλτάρ είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας.

Οι υπόλοιποι όμιλοι του Conference League: 1ος: Λασκ Λιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αλασκέρτ, Ελσίνκι, 2ος: Γάνδη, Παρτίζαν, Φλόρα Ταλίν, Ανόρθωση, 3ος: Ρόμα, Ζόρια Λουάνσκ, ΤΣΣΚΑ Σ., Μπόντο/Γκλιμτ, 4ος: Αλκμααρ, Κλουζ, Γιάμπλονετς, Ράντερς, 5ος: Σλάβια Πρ., Φέγενορντ, Ουνιόν Βερολίνου, Μακάμπι Χάιφα, 7ος: Τότεναμ, Ρεν, Φίτεσε, Μούρα, 8ος: Βασιλεία, Καραμπάχ, Καϊράτ Αλμάτι, Ομόνοια.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή