Πρεμιέρα με άγχος για τον Ολυμπιακό

Πρεμιέρα με άγχος για τον Ολυμπιακό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης χτύπησε στο τέλος. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ιδανική αρχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς χάρη στο γκολ του Ρέαμπτσιουκ στο 89ο λεπτό επικράτησαν με 2-1 της Αντβέρπ στο «Καραϊσκάκη», βάζοντας έτσι τα πρώτα θεμέλια για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 52΄ με κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός μάλιστα είχε βρει δίχτυα και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ του είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Οι Βέλγοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 74΄ με τον Σαμάτα, όμως τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Ρέαμπτσιουκ, όταν μετά από ασίστ του Βρουσάι, με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Μπουτέζ, χαρίζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (75΄ Βαλμπουενά), Καμαρά (80΄ Κούντε), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού (80΄ Τικίνιο), Ελ Αραμπί (90΄ Μπα), Ονιεκούρου (80΄ Βρουσάι).
ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα,  Βερστράετε, Ναϊνγκολάν (69΄ Γκέργκενς), Φίσερ, Σαμάτα, Μιγιόσι (69΄ Μπένσον), Φρέι (79΄ Εγκενστάιν).

Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου Αϊντραχτ και Φενερμπαχτσέ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στη Φρανκφούρτη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 3, Φενερμπαχτσέ 1, Αϊντραχτ 1, Αντβέρπ 0. Η επόμενη αγωνιστική (30/9): Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός, Αντβέρπ – Αϊντραχτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή