ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα

Πλήθος κόσμου -ανάμεσά τους τεράστιες προσωπικότητες του Παγκόσμιου μπάσκετ- συνόδευσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τελευταία του κατοικία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/09), στο Βελιγράδι έπεσε η αυλαία για τον Ντούντα, ο οποίος έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Το φέρετρο κουβάλησαν τα «παιδιά» του: ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φίλος και κουμπάρος του, μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-1

Στην κηδεία παρέστησαν πολλοί από τους παίκτες που δούλεψε μαζί τους κατά το παρελθόν ο Ίβκοβιτς. Μεταξύ των οποίων οι Έλληνες Βασίλης Σπανούλης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δήμος Ντικούδης.

Εκεί επίσης ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης καθώς και ο Μίλαν Τόμιτς.

Το στερνό αντίο στον Ντούντα είπαν επίσης οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης και ο Sports Director, Χρήστος Μπαφές.

Ο Ίβκοβιτς κηδεύτηκε στον οικογενειακό του τάφο, πάνω από τον οποίο ελευθερώθηκαν περιστέρια, στα οποία και είχε ιδιαίτερη αγάπη.

 

 

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-2

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-3

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-4