Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος κόσμου -ανάμεσά τους τεράστιες προσωπικότητες του Παγκόσμιου μπάσκετ- συνόδευσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τελευταία του κατοικία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/09), στο Βελιγράδι έπεσε η αυλαία για τον Ντούντα, ο οποίος έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Το φέρετρο κουβάλησαν τα «παιδιά» του: ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φίλος και κουμπάρος του, μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-1

Στην κηδεία παρέστησαν πολλοί από τους παίκτες που δούλεψε μαζί τους κατά το παρελθόν ο Ίβκοβιτς. Μεταξύ των οποίων οι Έλληνες Βασίλης Σπανούλης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δήμος Ντικούδης.

Εκεί επίσης ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης καθώς και ο Μίλαν Τόμιτς.

Το στερνό αντίο στον Ντούντα είπαν επίσης οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης και ο Sports Director, Χρήστος Μπαφές.

Ο Ίβκοβιτς κηδεύτηκε στον οικογενειακό του τάφο, πάνω από τον οποίο ελευθερώθηκαν περιστέρια, στα οποία και είχε ιδιαίτερη αγάπη.

 

 

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-2
Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-3
Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Ντούντα-4
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή