Αισιοδοξία στον ΠΑΟ παρά τη νέα ήττα

Αισιοδοξία στον ΠΑΟ παρά τη νέα ήττα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα σκοινιά στριμώχτηκε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης», δεύτερη διαδοχική στη Σούπερ Λιγκ 1 μετά απ’ αυτήν στα Γιάννινα. Η αύρα που είχε φέρει το εμφατικό 4-0 επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε πολύ γρήγορα σκόνη και θρύψαλα, με το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων να αυξάνει ακόμα περισσότερο την πίεση, καθώς μετά τον δύσκολο κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο, ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αν δεν βρεθεί ο τρόπος να γυρίσει ο διακόπτης ώστε να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά, ευνόητο είναι ότι θα είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί άλλη μία χρονιά από πολύ νωρίς, και μάλιστα μια χρονιά που στο ξεκίνημά της είχε γεννήσει πολλές προσδοκίες. 

Πέρα από κάποιες καλές στιγμές του στο ντέρμπι με τον Αρη, που με λίγη παραπάνω προσοχή ή τύχη θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει διαφορετικά το αποτέλεσμα, νότα αισιοδοξίας δίνει και η ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι σύντομα η δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς και κράτησε τους τόνους χαμηλά, παρά τα δύο συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα. Ηταν ψύχραιμος στις τοποθετήσεις του και επέλεξε να βγάλει την ίδια εικόνα και προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια, στέλνοντας μήνυμα ότι υπάρχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες μπροστά τους, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά, χωρίς να τους ρίχνει το ηθικό η απογοήτευση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή