Αρχίζει το ματς για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ

Αρχίζει το ματς για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μερικές ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και  την Τρίτη έκανε τα αποκαλυπτήρια σε μια ξεχωριστή media day μαζί με τον μεγάλο χορηγό του, τη bwin.

5' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μερικές ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και  την Τρίτη έκανε τα αποκαλυπτήρια σε μια ξεχωριστή media day μαζί με τον μεγάλο χορηγό του, τη bwin.

Ο διευθύνων σύμβουλος της bwin Greece, Ιωάννης Καποδίστριας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μουστάφα Φαλ, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης, έδωσαν το στίγμα της νέας περιόδου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Είναι μια νέα εποχή για το ελληνικό μπάσκετ. Θεωρούμε πως μετά τις εκλογές της ΕΟΚ μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε. Οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση του επαγγελματικού μπάσκετ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την ομάδα. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του, μαζί με την διοίκηση δουλέψαμε σκληρά, έτσι ώστε να προετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για φέτος. Θα είναι δύσκολη χρονιά, καθώς η Πανδημία συνεχίζεται. Τα γήπεδα δεν θα είναι εντελώς γεμάτα και αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Σίγουρα, όμως, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, καθώς θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες μεγάλες στιγμές με εκείνες του παρελθόντος. Για άλλη μια χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη, έχουμε μαζί μας τον μεγάλο μας χορηγό, bwin. Μια εξαιρετική εταιρεία που αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους. Πέρα από μια μεγάλη εταιρεία, ταιριάζουμε στις αρχές και τις αξίες. Είναι μια εταιρεία στον χώρο του στοιχηματισμού, αλλά με πολύ υπεύθυνη συμπεριφορά. Όλοι στον Ολυμπιακό είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης, χαιρόμαστε πολύ που είναι μαζί μας και ευχόμαστε να ζήσουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της bwin Greece, Ιωάννης Καποδίστριας, είπε: «Μετράμε ήδη τρία χρόνια ως μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι αρκετό διάστημα πια για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αυτή τη συνεργασία. Υπάρχουν οι καλές χορηγικές σχέσεις και είναι αυτές που τα δύο μέρη εκτελούν πιστά αυτά που αναφέρουν τα νομικά έγγραφα που έχουν υπογραφή. Υπάρχουν και οι πραγματικά καλές, οι μεγάλες συνεργασίες, που τα δύο μέρη δουλεύουν κοντά. Εμείς ήμασταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και Ολυμπιακός κοντά μας. Κάθε φορά που αντιμετωπίζαμε τα δεδομένα να αλλάζουν, που βλέπαμε προκλήσεις που κανένα νομικό έγγραφο δεν μπορεί να προβλέψει ήμασταν κοντά. Το ίδιο σε κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας και κάθε πρόγραμμα. Όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια της διοίκησης, των παικτών, των προπονητών για να περάσουμε πέρα από κοινωνικά μηνύματα, μηνύματα για το υπεύθυνο παιχνίδι, ήταν εκεί. Η χορηγία του Ολυμπιακού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της χορηγικής μας στρατηγικής, η οποία περιλαμβάνει πολύ επιλεγμένες συνεργασίες. Ενδεικτικά θα αναφέρω σε ότι αφορά στο μπάσκετ την Εθνική χορηγία της Ευρωλίγκας, όπως και τη χορηγία της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση της Εθνικής Γερμανίας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με την UEFA. Πλέον, η bwin είναι ο χορηγός του UEFA Europa League και του Europa Conference League. Η UEFA δεν είναι ποτέ κάποια συνεργασία με εταιρεία από τον κλάδο του στοιχηματισμού. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ήταν μια σφραγίδα πιστοποίησης από την UEFA που επέλεξε εμάς, τονίζοντας πως είναι ευθυγραμμισμένες οι προτεραιότητές μας και οι αρχές μας για το υπεύθυνο παιχνίδι. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο τα επόμενα χρόνια που προβλέπει η συνεργασία μας και ιδανικά πολλά ακόμα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και ιδιαίτερα τον Νίκο για αυτή τη συνεργασία».

Το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, επιβεβαίωσε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είμαι στον Ολυμπιακό πάνω από ενάμιση χρόνο και αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν πολύ σημαντικές ανθρώπινες σχέσεις. Θα ήθελα από την πλευρά μου να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, γιατί μπόρεσα και εγώ να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι και σίγουρα σε αυτό η συμβολή της bwin είναι σημαντική!». Και πρόσθεσε: «Η πανδημία προφανώς στοίχισε στον Ολυμπιακό, όπως και σε όλες τις ομάδες. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα. Ευτυχώς ως σύλλογος έχουμε εξαιρετική οργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε τον κόσμο μας εδώ. Κάναμε εννέα νίκες εκτός έδρας πέρυσι, περισσότερες από ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Θεωρούμε πως με το σπρώξιμο που θα είχαμε από τον κόσμο μας κάποια από αυτά μπορεί να τα είχαμε κερδίσει. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Για δυο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει όπως είπαν και οι πρόεδροι χθες. Έγινε, πάει και τελείωσε. Τώρα έχουμε μπροστά μας προκλήσεις. Είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, θεωρώ ότι είμαστε και οι καλύτεροι. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι στα λόγια. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είμαστε αισιοδόξοι ότι έχουμε δουλέψει στη σωστή κατεύθυνση».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Πρώτη σκέψη όλων είναι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Θέλουμε να περάσουμε ξανά όμορφες στιγμές, χωρίς φόβο. Από εκεί και πέρα, στην ομάδα εύχομαι να έχουμε υγεία. Να μπορέσουμε να παλέψουμε για τους στόχους μας όσο καλύτερα γίνεται ξεκινώντας από το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλύτερα από πέρυσι και να παίξουμε ένα μπάσκετ που θα χαρούν όλοι. Το μπάσκετ είναι ένα, είναι απλό, πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, είναι σημαντικό να υπάρχει ομοιογένεια. Είναι σημαντικό που αρκετοί είμαστε από πέρυσι μαζί. Στη φετινή προετοιμασία βγήκαν πιο εύκολα κάποιοι αυτοματισμοί».

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρεμιέρα, η ομάδα έχει δουλέψει καλά. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει όλους τους στόχους που έχει μπροστά του. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας.

Εντωμεταξύ, η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ τoυ Ολυμπιακού ΣΦΠ και της winmasters για 3η συνεχή σεζόν ανακοινώθηκε και επίσημα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Δευτέρα, όπου για πρώτη φορά μετά την πανδημία αθλητές από όλα τα τμήματα των «ερυθρόλευκων» συγκεντρώθηκαν για να μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων. Παράλληλα, η winmasters βράβευσε τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τα σπουδαία επιτεύγματα τους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο το 2021.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Θωμάς Τζόκας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Θοδωρή Βλάχο, ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας Πόλο Ανδρών, ως εκπρόσωπο των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο και στον κ. Χάρη Παυλίδη, προπονητή της ομάδας Πόλο Γυναικών, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, o κ. Τζόκας δήλωσε: «Η winmasters θα είναι για 3η συνεχή χρονιά μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη του αθλητισμού. Στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Ολυμπιακό αποτελούν εφαλτήριο για την καθιέρωση της winmasters στην ελληνική αγορά. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία και καλή επιτυχία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή